kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Τιμήθηκε ο Michael Jackson στη δέκατη επέτειο από το θάνατό του

Ενωμένοι θρηνούμε όχι μόνο για την απώλεια μιας ιδιοφυΐας, αλλά και ενός αγαπημένου πατέρα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι νόμιμοι κληρονόμοι του Michael Jackson επέλεξαν την ημερομηνία της δέκατης επετείου από το θάνατο του βασιλιά της ποπ, για να αποτίσουν φόρο τιμής στο έργο και τη συμβολή του στην ιστορία της μουσικής.

Ο Michael Jackson, «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Ιουνίου 2009, στην ηλικία των 50 ετών και ενώ σχεδίαζε την επανεμφάνισή του στο μουσικό στερέωμα μέσω μιας προγραμματισμένης συναυλίας στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο ειδησιογραφικό πρακτορείο Associated Press, ο «ταλαντούχος καλλιτέχνης» και «εξαιρετικός φιλάνθρωπος» αποτελεί ακόμα πηγή έμπνευσης για πολλούς νέους φίλους της μουσικής και των τεχνών.

«Ενωμένοι θρηνούμε όχι μόνο για την απώλεια μιας καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας, αλλά και ενός αγαπημένου πατέρα, γιου και αδελφού. Μια δεκαετία αργότερα, ο Michael Jackson είναι ακόμα μαζί μας, η επιρροή του είναι ακόμα ενσωματωμένη στο χορό, τη μόδα, την τέχνη και τη σύγχρονη μουσική και παραμένει πιο σημαντική από ποτέ. Ωστόσο, το πραγματικό μέγεθος του Michael ήταν η αμέριστη και με πολλούς τρόπους προσφορά του στον άνθρωπο».

Οι εκπρόσωποι του εκλιπόντος βασιλιά της ποπ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης καλούν τους φανατικούς οπαδούς να συγκεντρωθούν στην περιοχή Holmby Hills του Λος Άντζελες, στην οικία όπου ο Jackson έζησε τις τελευταίες του στιγμές.

Οι φανατικοί οπαδοί του καλλιτέχνη μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Forest Lawn Memorial Park στο Glendale της Καλιφόρνιας ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, αρκετοί είναι οι φίλοι του Jackson που σχεδιάζουν να επισκεφθούν το αστέρι του Τζάκσον στη λεωφόρο Hollywood Walk of Fame.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker