kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Madonna χάνει το δικαίωμα να μπλοκάρει την επιστολή Tupac

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, η βασίλισσα δεν κατάφερε να κερδίσει την αγωγή σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αναφέρεται σε διαδικτυακό ταμπλόιντ περιοδικό, η Madonna έχασε το νομικό δικαίωμα που θα της επέτρεπε να μπλοκάρει την πλευρά του Tupac Shakur από την πώληση ενός γράμματος ερωτικού περιεχομένου.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι ο Αμερικανός ράπερ και μουσικός παραγωγός είχε αποστείλει στις 15 Ιανουαρίου 1995 ένα ιδιόχειρο γραμμα στη βασίλισσα της ποπ, στο οποίο δήλωνε καθαρά την πρόθεσή του να διακόψει τη σχέση τους λόγω φυλετικών διαφορών.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της επιστολής του Tupac προς τη Madonna αναφέρει τα εξής:

«Το να εμφανίζεσαι δημόσια σε σχέση μαζί μου δεν θέτει σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο την καριέρα σου. Αν μη τι άλλο, σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανοιχτόμυαλη και εντυπωσιακή. Όσο για εμένα, στο παρελθόν είχα την άποψη ότι λόγω της εικόνας μου απογοήτευα κάποιους ανθρώπους, που τελικά με όμως με έκαναν αυτό που είμαι. Δεν είχα πρόθεση να σε πληγώσω».

Ο 2Pac, υπήρξε ένας από τους διασημότερους καλλιτέχνες της χιπ χοπ σκηνής, με συνολικές πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 120 εκατομμύρια αντίτυπα. Απεβίωσε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η βασίλισσα δεν κατάφερε να κερδίσει την αγωγή σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, με την οποία διεκδικούσε την απαγόρευση της δημοπρασίας του προσωπικού αντικειμένου.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker