kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ο Jon Bon Jovi είναι ο «Γιατρός της Μουσικής»

Ο ηγέτης των Bon Jovi τιμήθηκε πρόσφατα με το πτυχίο «Doctor Of Music»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο ηγέτης των Bon Jovi τιμήθηκε πρόσφατα με το πτυχίο «Doctor Of Music» από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η είδηση προέρχεται από τη μεγαλύτερη σε ημερήσια κυκλοφορία του New Jersey, Asbury Park Press. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Jon Bon Jovi παραβρέθηκε μάλιστα σε ιδιαίτερη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Franklin Field του Πανεπιστήμιου, για την απονομή του τίτλου.

Αποδεχόμενος τον τιμητικό τίτλο, ο Bon Jovi δήλωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram: «Είναι καλύτερο να είσαι γιατρός παρά να χρειάζεσαι γιατρό. Ευχαριστώ το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας, συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους».

Κατά την απονομή του τίτλου, οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου ευχαρίστησαν τον τραγουδιστή για τη συνολική του προσφορά στον αγώνα κατά της φτώχειας και υπέρ των αστέγων, αναγνωρίζοντας τη δράση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Jon Bon Jovi Soul Foundation.

Ο ίδιος ο ρόκερ άλλωστε είχε συμβάλλει και στην αντιμετώπιση των θυμάτων του Τυφώνα Sandy, όταν είχαν διατεθεί περισσότερα από 90.000 δωρεάν γεύματα στους πληγέντες.

Στο μεταξύ, οι Bon Jovi ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επερχόμενη περιοδεία τους στη Ευρώπη, ενώ τον Αύγουστο ο frontman του συγκροτήματος θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή, για τους λίγους και εκλεκτούς οπαδούς που θα παραβρεθούν στην κρουαζιέρα Runaway To Paradise.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker