kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η Whitney Houston "επιστρέφει" με το ολόγραμμα της σε περιοδεία

Τα σχέδια περιλαμβάνουν την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ με ακυκλοφόρητο υλικό και την παραγωγή ενός μιούζικαλ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στα επτά χρόνια που μεσολάβησαν από τον πρόωρο θάνατο της Whitney Houston, έχουν υπάρξει σχετικά λίγες ευκαιρίες για αναβίωση της φήμης και του μουσικού της έργου.

Όπως αναφέρεται σε πρόσφατο δημοσίευμα των New York Times, οι κληρονόμοι της βραβευμένης τραγουδίστριας και κάτοχοι των τίτλων πνευματικής ιδιοκτησίας, έχουν αποφασίσει πως είναι καιρός να ξαναμπούν στο παιχνίδι της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η Pat Houston, νύφη της Whitney, θεία της Bobbi Kristina και υπεύθυνη για τη διαχείριση της περιουσίας, προχώρησε σε συμφωνία με την Primary Wave, τη γνωστή εταιρία παραγωγής και μάρκετινγκ με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Pat Houston, που υπήρξε μάνατζερ της Whitney από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, είναι η μοναδική διαχειρίστρια της περιουσίας, ενώ τόσο τα αδέλφια της, Gary και Michael όσο και η μητέρα της Cissy είναι οι μοναδικοί δικαιούχοι.

Σύμφωνα με το πρότζεκτ, το μουσικό έργο της Whitney Houston θα έρθει ξανά στο προσκήνιο, μέσα από τη διοργάνωση μιας μεγάλης περιοδείας με κεντρικό θέμα το ολόγραμμά της, επί σκηνής.

Τα σχέδια της εταιρίας περιλαμβάνουν ακόμα την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ με ακυκλοφόρητο και συλλεκτικό υλικό, καθώς και την παραγωγή ενός μιούζικαλ που θα είναι βασισμένο στη ζωή και το έργο της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Με βάση το δημοσίευμα, η Primary Wave διεκδικεί το 50% των πνευματικών δικαιωμάτων που προέρχονται από τους τίτλους των τραγουδιών, των ταινιών και των εμπορικών σημάτων, σε μια συμφωνία που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια δολάρια.

Προτεραιότητα στα μελλοντικά σχέδια θα δοθεί στη διοργάνωση της περιοδείας, όπου η ψηφιακή εικόνα της Whitney θα πλαισιώνεται στη σκηνή από τους αυθεντικούς μουσικούς της, ενώ το επερχόμενο άλμπουμ θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από το ντεμπούτο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1985.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί είναι οι σημαντικοί καλλιτέχνες που έλαμψαν μέσω της ψηφιακής τους παρουσίας στη σκηνή μετά το θάνατό τους, μεταξύ των οποίων η Amy Winehouse, ο Frank Zappa, ο Ronnie James Dio και άλλοι.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker