kiss-logo
Now playingNOT IN LOVE ENRIQUE IGLESIAS feat. KELIS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η Ariana Grande παρουσιάζει το δικό της άρωμα

Μια σειρά από αρώματα προαναγγέλλει μέσα από το λογαριασμό της η Ariana Grande...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια σειρά από αρώματα προαναγγέλλει μέσα από το λογαριασμό της στα social media, η Ariana Grande.

Η Αμερικανή τραγουδίστρια εξακολουθεί να γνωρίζει επιτυχία με την κυκλοφορία του πέμπτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της, «Thank U, Next», που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019.

Το ομώνυμο μάλιστα σινγκλ, που κυκλοφόρησε το 2018, σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι την πρώτη θέση του Billboard Hot 100 chart.

H νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα από το λογαριασμό της στο Instagram, την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει πέντε νέα αρώματα, εμπνευσμένα από τον τίτλο του νέου της άλμπουμ.

«Εργάζομαι για την κυκλοφορία του αρώματος της σειράς thank u, next», αναφέρει με ενθουσιασμό η Ariana Grande, χωρίς όμως να προσδιορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός χαρακτήρισε «Θεϊκά» τα νέα αρώματα και αποκάλυψε για πρώτη φορά τα ονόματα με τα οποία θα κυκλοφορήσουν.

Τέσσερα από τα αρώματα απευθύνονται σε γυναίκες και νεαρά κορίτσια, ενώ ένα πέμπτο άρωμα θα είναι unisex.

Τα ονόματα των αρωμάτων θα είναι «Ari», «Cloud», «Moonlight» και «Sweet Like Candy», ενώ το πέμπτο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες θα ονομάζεται «Frankie», σύμφωνα με το όνομα του αδερφού της Ariana, Frankie Grande.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker