kiss-logo
Now playingYOU WILL NEVER KNOW IMANY
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η Dua Lipa θα ερμηνεύσει το θέμα της νέας ταινίας James Bond

«Θα ήθελα πολύ να το αναλάβω, αλλά δεν είμαι στη διαδικασία ηχογράφησης ... »
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του μουσικού τύπου, η Dua Lipa πρόκειται να ερμηνεύσει το μουσικό θέμα της νέας ταινίας της σειράς James Bond.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η νεαρή τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του κομματιού, που θα κινηματογραφηθεί τον Αύγουστο στη νότια Ιταλία.

Οι φήμες για τη συμμετοχή της Lipa στη νέα ταινία της σειράς 007, στην οποία τον κεντρικό ρόλο θα έχει ο Daniel Craig, κυκλοφορούν εδώ και μερικούς μήνες, χωρίς όμως να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ή άλλη επιβεβαίωση.

Η Dua Lipa είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο και αναφερόμενη στις φήμες είχε δηλώσει: «Θα ήθελα πολύ να το αναλάβω, αλλά δεν είμαι στη διαδικασία ηχογράφησης ... όχι ακόμα».

Τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Matera της Ιταλίας. Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν συγκεκριμένα ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν στο γραφικό χωριό Savelletri, στο τουριστικό αξιοθέατο Valle d'Itria και στην παραλία Marina di Pisticci, μια από τις πιο όμορφες της Μεσογείου.

Το 2015, ο Sam Smith ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία το μουσικό θέμα της ταινίας «Spectre», της σειράς James Bond, κερδίζοντας μάλιστα με την ερμηνεία του το βραβείο Όσκαρ για το καλύτερο soundtrack του 2016.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker