kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Αναβάλουν την περιοδεία τους οι Rolling Stones λόγω ασθένειας του Mick Jagger

Οι γιατροί συστήνουν στον Mick να μην ακολουθήσει την περιοδεία αυτή την περίοδο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να αναβάλουν μια σειρά από προγραμματισμένες εμφανίσεις σε στάδια των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ο Mick Jagger αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο ηλικίας 75 ετών θρύλος της ροκ μουσικής, υποβάλλεται σε θεραπεία και σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών που τον παρακολουθούν, χρειάζεται να κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα ο οργανισμός του στη διαδικασία της ανάρρωσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του frontman των Rolling Stones δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως ο Mick Jagger πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας καρδιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό Twitter του συγκροτήματος: «Οι γιατροί συστήνουν στον Mick να μην ακολουθήσει την περιοδεία αυτή την περίοδο, καθώς χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση. Οι γιατροί τον συμβουλεύουν να αναρρώσει πρώτα ώστε να είναι σε θέση να βγει στη σκηνή ξανά, όσο πιο σύντομα γίνεται».

Το επόμενο σκέλος της περιοδείας «No Filter» στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει από το Μαϊάμι της Φλόριντα στις 20 Απριλίου. Όπωςως φαίνεται όμως, το συγκρότημα δεν πρόκειται να βγει ξανά στη σκηνή, μέχρι να αναρρώσει πλήρως ο Jagger.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker