kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

To νέο τραγούδι των Cranberries, με τη φωνή της Dolores O'Riordan

Ένα νέο σινγκλ κυκλοφόρησαν τα μέλη των Cranberries. Το νέο τραγούδι περιλαμβάνεται στο όγδοο άλμπουμ του συγκροτήματος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο σινγκλ κυκλοφόρησαν τα μέλη των Cranberries. Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Wake Me When It's Over» και περιλαμβάνεται στο επερχόμενο, όγδοο άλμπουμ του συγκροτήματος: «In the End».

Τα φωνητικά του σινγκλ ανήκουν στην Dolores O’Riordan, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από 14 μήνες, στην ηλικία των 46 ετών.

Ο Noel Hogan, κιθαρίστας του συγκροτήματος, δήλωσε για τη νέα κυκλοφορία: «Μιλάμε για ένα τραγούδι πάνω στο οποίο η Dolores δούλευε για αρκετό διάστημα. Πρόκειται στην ουσία για ένα τυπικό τραγούδι που έχει τη σφραγίδα της O'Riordan. Είναι μια ευχάριστη σύνθεση, που σου φτιάχνει τη διάθεση».

Όπως συμπληρώνει ο ντράμερ του συγκροτήματος, Fergal Lawler: «Δεν είναι εύκολο να εξηγήσουμε ποιο είναι το συστατικό που μπορεί να μετατρέψει ένα τραγούδι της Dolores σε τραγούδι των Cranberries. Είναι απλά η μαγεία όταν βρισκόμαστε στη σκηνή όλοι μαζί και επικοινωνούμε τόσο καλά μεταξύ μας. Έτσι ήταν ανέκαθεν».

Την παραγωγή του άλμπουμ των Cranberries έχει επιμεληθεί ο Stephen Street, που έχει επίσης συνεργαστεί με το συγκρότημα για τις παλαιότερες κυκλοφορίες «Everybody Else Is Doing It», «So Why Can’t We?», «No Need To Argue» και «Wake Up and Smell the Coffee».

Η τελευταία κυκλοφορία του συγκροτήματος πάντως ήταν το 2017, ενώ σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του Noel Hogan, το νέο άλμπουμ θα είναι το τελευταίο για τους Cranberries.

«Θα κυκλοφορήσουμε ένα ακόμα άλμπουμ και τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε».

 

Το νέο άλμπουμ των Cranberries περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. All Over Now
2. Lost
3. Wake Me When It's Over
4. A Place I Know
5. Catch Me If You Can
6. Got It
7. Illusion
8. Crazy Heart
9. Summer Song
10. The Pressure
11. In the End.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker