kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Γενναιόδωρη προσφορά της Camila Cabello σε άστεγο πρωταθλητή

Σε μια πράξη μεγάλης γενναιοδωρίας προέβη η Camila Cabello, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το ποσό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε μια πράξη μεγάλης γενναιοδωρίας προέβη η Camila Cabello, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη ενός μικρού αγοριού από τη Νιγηρία.

Ο ηλικίας 8 χρονών Tanitoluwa Adewumi και η οικογένειά του, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους το 2017, λόγω των προβλημάτων επιβίωσης.

Ύστερα από αρκετούς μήνες, ο μικρός Tani κατάφερε να βρει στέγη σε καταφύγιο αστέγων στην περιοχή του Μανχάταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Camila Cabello επέλεξε να κάνει τη δωρεά του χρηματικού ποσού μέσω του GoFundMe, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας που σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς λόγους. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα συγκεντρώνει κεφάλαια για την υποστήριξη ατόμων, ομάδων ή και οργανισμών.

Η υπόθεση του νεαρού αγοριού έχει κινητοποιήσει μια μεγάλη ομάδα πολιτών ύστερα από ένα άρθρο των New York Times, καθώς στο σύντομο διάστημα κατά το οποίο διαμένει στη Νέα Υόρκη, ο νεαρός από τη Νιγηρία έχει κατορθώσει παρά τις αντιξοότητες να ανακηρυχθεί πρωταθλητής στο σκάκι στην κατηγορία του.

Ο Tami, άρχισε να εκπαιδεύεται στο σκάκι πριν από ένα χρόνο, όταν ένας από τους δασκάλους του, του έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει δωρεάν στη σκακιστική λέσχη του τοπικού δημοτικού σχολείου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker