kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Dua Lipa και η «σκοτεινή πλευρά» στα social media

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων πρέπει να συνεργαστούν για να επιτύχουν την ισότητα που είναι το ζητούμενο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με τη δημοσιογράφο Nina Nannar του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV News συναντήθηκε η Dua Lipa, στο πλαίσιο μιας τηλεοπτικής συνέντευξης, διάρκειας μισής ώρας περίπου.

Στη διάρκεια της συνέντευξης η νεαρή ερμηνεύτρια είχε την ευκαιρία να καταθέσει τις σκέψεις της σχετικά με θέματα κοινωνικού περιεχομένου όπως οι σχέσεις και οι συμπεριφορές στα social media, η βια, η μεταναστευτική κρίση και άλλα.

Η συνέντευξη δόθηκε λίγες μέρες μετά από ένα περιστατικό στο οποίο δυο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια βραδινή έξοδο, προβληματίζοντας την κοινή γνώμη και προκαλώντας μια σειρά από σχόλια στα social media σχετικά με την αστυνόμευση του εγκλήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο καλύτερος τρόπος, κατά την άποψη της Lipa, για να αντιμετωπίσουμε τέτοιες βίαιες πράξεις, είναι να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο και ιδίως τους φίλους ή τους συγγενείς μας όταν βρισκόμαστε έξω για βραδινή διασκέδαση.

Η 23χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως κατά τη γνώμη της, οι ενέργειες των ανθρώπων στα κοινωνικά μέσα μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με την εικόνα που εμφανίζουν στην αληθινή ζωή τους.

«Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων πρέπει να συνεργαστούν για να επιτύχουν την ισότητα που είναι το ζητούμενο», είπε η Dua Lipa για να συμπληρώσει επίσης ότι: «οι γυναίκες πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά για να αποκτήσουν την ίδια αναγνώριση με τους άνδρες συναδέλφους τους και οι χρήστες στα social media χρειάζεται να είναι πιο ευγενικοί μεταξύ τους».

Είναι γεγονός επίσης όπως είπε, ότι υπάρχει μια πιο σκοτεινή πλευρά στα social media, την ίδια στιγμή που φαίνεται πως οι ίδιοι άνθρωποι μιλούν για την ισότητα αλλά όταν βρεθούν online συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά.

Η Dua Lipa εξέφρασε ακόμα την ανησυχία της αναφορικά με το ενδεχόμενο του Brexit, καθώς όπως είπε: «Βλέποντας την κατάσταση με τους μετανάστες σε σχέση με το Brexit, αισθάνομαι ότι τα νέα παιδιά από όλο τον κόσμο δεν θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες που είχα εγώ».

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Dua Lipa στο ITV News παρακάτω:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker