kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η Celine Dion μιλά για τη «δύναμη της αγάπης»

Μια βιογραφική ταινία με θέμα τη Celine Dion θα προβληθεί σε μερικούς μήνες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Variety, η Celine Dion ενημερώνει τους φίλους της καλής μουσικής ότι η βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή και το έργο της, είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης και πρόκειται να προβληθεί στους επόμενους μήνες.

Η Καναδή τραγουδίστρια έχει μάλιστα παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών της, στους παραγωγούς της νέας ταινίας.

Ο τίτλος του βιογραφικού φιλμ είναι «The Power of Love». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ταινία θα κυκλοφορήσει στη διάρκεια του 2020 και θα περιλαμβάνει πολλές από της επιτυχίες της τραγουδίστριας, μεταξύ των οποίων τα «My Heart Will Go On» και «All By Myself».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Γαλλίδα ηθοποιός, σεναριογράφος, τραγουδίστρια και σκηνοθέτης Valerie Lemercier, η οποία θα κατέχει επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην ταινία, η Lemercier υποδύεται την Aline, της οποίας το ταξίδι παρακολουθούμε από τη νεαρή ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, παράλληλα με την παγκόσμια επιτυχία και τις αντιξοότητες στην προσωπική ζωή, μέχρι την τραγική απώλεια του συζύγου της.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η Gaumont Film. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο σε επιλεγμένες περιοχές της Γαλλίας, της Ισπανίας, του Καναδά και του Λας Βέγκας. Η διάρκειά τους προσδιορίζεται στις 18 εβδομάδες, ενώ το κόστος παραγωγής υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια δολάρια.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker