kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Αυτοί είναι οι 15 δημοφιλέστεροι αστέρες στο Instagram

Η Selena Gomez δεν είναι πια η δημοφιλέστερη γυναίκα στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Selena Gomez δεν είναι πια η δημοφιλέστερη γυναίκα στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Η Gomez ήταν κάτοχος του λογαριασμού με τους περισσότερους followers στο ευρέως διαδεδομένο social media, καθώς μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 είχε καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 138 εκατομμύρια «ακολούθους».

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τους κυρίαρχους και πιο ενεργούς κατόχους λογαριασμού, ακολουθούσε ο παγκόσμιος αστέρας των γηπέδων, Cristiano Ronaldo με 128 εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς.

Από τις 25 Οκτωβρίου, η Selena Gomez έχει εκθρονιστεί από την κορυφή της δημοτικότητας στο Instagram, παραχωρώντας τη θέση στη γυναίκα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Η Ariana Grande, που τερματίζει πρώτη σε όλες τις λίστες δημοτικότητας κατακτώντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, μπορεί να προσθέσει και αυτή τη διάκριση στο ενεργητικό της, αφού είναι πια η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram. H διαφορά μεταξύ των δυο celebrity είναι μικρή προς το παρόν, με την Ariana να προηγείται με 146.267.801 followers έναντι της Selena που ακολουθεί με 146.286.173.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση, μπορεί κανείς να δει ότι η Grande έχει προσθέσει περίπου 13 εκατομμύρια νέους ακόλουθους στο διάστημα των τελευταίων τεσσάρων μηνών, ενώ η Gomez είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο την απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα από την έντονη παρουσία στα social media, καθώς ανησυχούσε περισσότερο για τη βιολογική και την ψυχική της υγεία.

Δείτε τη λίστα με τους δημοφιλέστερους διάσημους στην πλατφόρμα του Instagram έτσι όπως διαμορφώθηκε πρόσφατα:

1. Cristiano Ronaldo

2. Ariana Grande

3. Selena Gomez

4. Kim Kardashian

5. Kylie Jenner

6. Beyoncé

7. Taylor Swift

8. Neymar

9. Justin Bieber

10. Dwayne "The Rock" Johnson

11. Lionel Messi

12. Kendall Jenner

13. Nicki Minaj

14. Khloe Kardashian

15. Miley Cyrus.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker