kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ο Ed Sheeran εμφανίζεται σε ταινία με θέμα τους Beatles

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και ο Sheeran εμφανίζεται σε αρκετές σκηνές...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Jack είναι ένας μουσικός που προσπαθεί να πετύχει στο χώρο της δισκογραφίας. Ύστερα από ένα ατύχημα θα μείνει προσωρινά αναίσθητος και όταν επιστρέψει από το κώμα θα αντιληφθεί ότι είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που θυμάται τα τραγούδια των Beatles. O Jack, εκμεταλλεύεται αυτή τη σπουδαία γνώση και καταφέρνει να γίνει διάσημος τραγουδοποιός.

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της ταινίας του Danny Boyle, «Yesterday». Έκπληξη αποτελεί και η εμφάνιση του Ed Sheeran στην ταινία, σε ρόλο ηθοποιού. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sheeran εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη, καθώς έχει συμμετάσχει στην ταινία «Bridget Jones' Baby» αλλά και στη γνωστή σειρά «Game of Thrones».

Εκτός από τον Himesh Patel που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το cast περιλαμβάνει τον James Corden, τη Lily James, την Kate McKinnon αλλά και δυο από τα μέλη των Beatles, τους Paul McCartney και Ringo Starr οι οποίοι ενσαρκώνουν στην ταινία τον εαυτό τους.

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Bohemian Rhapsody» που κυκλοφόρησε το 2018 με κεντρικό θέμα το έργο και τη μουσική των Queen, φαίνεται πως η επόμενη χρονιά θα έχει να κάνει με τους Beatles και τα τραγούδια τους.

Το «Yesterday» πρόκειται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Ιουνίου 2019.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και ο Ed Sheeran εμφανίζεται σε αρκετές σκηνές.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker