kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Στον Freddie Mercury αφιέρωσε το βραβείο του ο Rami Malek

Ο Malek αφιέρωσε το βραβείο του στη μνήμη του Freddie Mercury λέγοντας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η τελετή της απονομής των βραβείων για τις Χρυσές Σφαίρες 2019 επιφύλασσε μια σημαντική νίκη στους συντελεστές της βιογραφικής ταινίας «Bohemian Rhapsody», που σημειώνει παράλληλα αντίστοιχη εισπρακτική επιτυχία.

Ο Rami Malek, ο ταλαντούχος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας φαίνεται πως ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία τον χαρακτήρα ενός από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία της ροκ μουσικής, αφού κατάφερε να αποχωρήσει από την τελετή της απονομής με το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου.

Ο Malek κατάφερε μάλιστα να κερδίσει τους ανταγωνιστές του για το βραβείο, τον Bradley Cooper και τον Lucas Hedges οι οποίοι είχαν πολλές πιθανότητες για διάκριση, αφού είχαν ξεχωρίσει για την ερμηνεία τους στις ταινίες «Α Star Is Born» και «Boy Erased» αντίστοιχα.

Ο Malek απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο τον ρόλο του τραγουδιστή και frontman των Queen, στο βιογραφικό φιλμ που κυκλοφόρησε πέρυσι και μάλλον δίχασε τους κριτές αρχικά. Κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε ενθουσιασμένος και ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος για την ευκαιρία και την υποστήριξή τους.

Αφιέρωσε μάλιστα το βραβείο του στη μνήμη του Freddie Mercury λέγοντας: «Αυτό το βραβείο είναι για εσένα Brian May και για εσένα Roger Taylor, διότι καταφέρατε να εξασφαλίσετε ότι η αυθεντικότητα και η αφοσίωση υπάρχουν στη μουσική, στον κόσμο και σε όλους μας».

Ο Malek συνέχισε συμπληρώνοντας: «Σε ευχαριστώ Freddie Mercury, επειδή μου έδωσες τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου. Σε αγαπώ ωραίε άνθρωπε. Αυτό το βραβείο αφιερώνεται σε εσένα και το απολαμβάνω χάρη σε εσένα».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker