kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O Bono στους δρόμους του Δουβλίνου για καλό σκοπό

Στους δρόμους του Δουβλίνου βρέθηκε ο Bono την παραμονή των Χριστουγέννων, για φιλανθρωπικό σκοπό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στους δρόμους του Δουβλίνου βρέθηκε ο Bono την παραμονή των Χριστουγέννων, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο frontman και τραγουδιστής των U2, μαζί με τον φίλο και συνοδοιπόρο του στο συγκρότημα, έστησαν μια πρόχειρη, υπαίθρια συναυλία, έξω από το θέατρο Gaiety, κοντά στην οδό Grafton στο κέντρο της πόλης. Μαζί τους συμμετείχαν και άλλοι μουσικοί από την Ιρλανδία, όπως ο Glen Hansard, γνωστός και ως τραγουδιστής των The Frames και των The Swell Season αλλά και η εξίσου ταλαντούχα τραγουδίστρια Imelda May.

Ο Bono και ο The Edge ξάφνιασαν πολλούς από τους περαστικούς που συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν από κοντά τους δυο μουσικούς να ερμηνεύουν μερικά από τα πιο αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τους φτωχούς και τους άπορους της περιοχής.

Τα δυο μέλη των U2 ερμήνευσαν ένα από τα τραγούδια του τελευταίου τους άλμπουμ, ενώ νωρίτερα είπαν το «Baby Please Come Home» της Darlene Love, που περιλαμβάνεται στο γνωστό άλμπουμ της Mariah Carey, καθώς και τα κάλαντα «Holy Night» και «O Night Divine» μεταξύ άλλων.

Στη διάρκεια της συναυλίας ο Bono θύμισε αρκετές φορές στους παρευρισκόμενους το μήνυμα της έκτακτης συναυλίας, ζητώντας τους να γεμίσουν με χρήματα το δοχείο που μετέφεραν από χέρι σε χέρι.

«Καθώς περνάνε από μπροστά σας τα δοχεία, γεμίστε τα με ασήμι, γεμίστε τα με ελπίδα, αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες της ελπίδας».

Η κίνηση αυτή διοργανώθηκε μέσω της Dublin Simon Community και της Inner City Helping Homeless, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που στηρίζει ενεργά τους άστεγους ή όσους κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker