kiss-logo
Now playingSUMMER SON TEXAS
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Το καλύτερο album του 2018 έχει η Taylor Swift, σύμφωνα με το Billboard!

H χρονιά που διανύουμε βρίσκει τρεις γυναίκες στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αντίθετα με το τελείως ανδροκρατούμενο μουσικά 2017, όταν καμία γυναίκα δεν κατάφερε να περάσει στο Τοp 10 με τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες, η χρονιά που διανύουμε βρίσκει τρεις γυναίκες στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων άλμπουμ του Billboard.

Οι τρεις γυναίκες εκπρόσωποι της βιομηχανίας της μουσικής, είναι η Taylor Swift που βρίσκεται στη θέση Νο. 4, η Cardi B που ακολουθεί στο Νο. 5 και η Camila Cabello που κατακτά την τελευταία θέση στην πρώτη δεκάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ariana Grande βρίσκεται στο Νο. 14 και η Dua Lipa στο Νο. 19, ενώ το 2017 οι μόνες γυναίκες που είχαν καταφέρει να ενταχθούν στην πρώτη εικοσάδα του Billboard 200 Albums chart ήταν η Ariana Grande στη θέση 15 και η Rihanna στη θέση Νο. 19.

H Swift κατακτά την κορυφή του Billboard 200 Albums με την κυκλοφορία του επιτυχημένου άλμπουμ της «Reputation». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξεχωρίζει με την κυκλοφορία του άλμπουμ της, καθώς είχε κερδίσει το στοίχημα ξανά το 2009 με το άλμπουμ της «Fearless» και το 2015 με την κυκλοφορία του «1989».

Στο παρελθόν η Adele είχε διεκδικήσει την πρώτη θέση στα άλμπουμ της χρονιάς τρεις φορές επίσης, με δυο από τις κυκλοφορίες της και συγκεκριμένα το άλμπουμ «25» το 2015 και το άλμπουμ «21» το 2011 και ξανά το 2012.
 

«Look What You Made Me Do» είναι ο τίτλος του σινγκλ της Taylor Swift, που αγαπήσαμε μέσα το Reputation και στον 92,9 Kiss επιλέγουμε να το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker