kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Επανασύνδεση του Robbie Williams με τους Take That

Oι Take That επανασυνδέονται τελικά με τον Robbie Williams ύστερα από απαίτηση των φανατικών τους οπαδών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Oι Take That επανασυνδέονται τελικά με τον Robbie Williams, ύστερα από μακρόχρονη απαίτηση των φανατικών τους οπαδών και του μουσικού τύπου.

Εντούτοις, η επανασύνδεση δεν έχει μόνιμο χαρακτήρα αλλά αντίθετα πρόκειται για ένα μοναδικό event που θα πραγματοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας London Evening Standard, οι Take That και ο Robbie Williams θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή του Theatre Royal Haymarket στο Λονδίνο, στις 4 Δεκεμβρίου σε ένα εορταστικό γκαλά.

Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης είναι το μιούζικαλ The Band, που είναι βασισμένο στην ιστορία των Take That, ενώ τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Sir Elton John με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ίδρυμα του, AIDS Foundation.

Η τιμή των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη βραδιά ξεκινά από το ποσό των 50 λιρών για μια θέση στο άνω διάζωμα, αλλά φτάνει στις 1000 λίρες για όσους αποφασίσουν να επιλέξουν ένα από τα κεντρικά τραπέζια της αίθουσας.

Ο Gary Barlow των Take That δήλωσε ενθουσιασμένος στην Evening Standard, λέγοντας: «Με χαρά θα στηρίξουμε την προσπάθεια του Elton John AIDS foundation και το γκαλά που διοργανώνει, ελπίζοντας ότι το κοινό θα συνεισφέρει ενεργά στη συγκέντρωση χρημάτων για έναν τόσο φανταστικό σκοπό».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker