kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Amy Winehouse σε περιοδεία με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Η Amy Winehouse πρωταγωνιστεί μέσα από το ολόγραμμα της, στην περιοδεία που διοργανώνει η Base Hologram...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια παγκόσμια περιοδεία της Αmy Winehouse έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2019, με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια να πρωταγωνιστεί στη σκηνή με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η Amy Winehouse, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011, είχε καταφέρει μεταξύ άλλων να βραβευτεί με συνολικά 24 βραβεία μουσικής, σε σύνολο 60 υποψηφιοτήτων.

Οι νέες μορφές τεχνολογίας που έχουν τεθεί στη υπηρεσία της βιομηχανίας της μουσικής και του θεάματος παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες. Στο παρελθόν είχαμε δει τον Roy Orbison αλλά και την Maria Callas ως κεντρικά πρόσωπα μιας συναυλίας μέσα από την τεχνική του ολογράμματος.

Η Amy Winehouse φαίνεται πως παίρνει τη σκυτάλη από τους σπουδαίους αυτούς καλλιτέχνες και πρωταγωνιστεί μέσα από το ολόγραμμα της, στη μεγάλη περιοδεία που διοργανώνει η οικογένειά της σε συνδυασμό με την εταιρία Base Hologram.

Ο Mitch Winehouse, πατέρας και νόμιμος εκπρόσωπος των πνευματικών δικαιωμάτων της Amy, ανακοίνωσε την επερχόμενη περιοδεία στο ετήσιο γκαλά του Amy Winehouse Foundation στο Λονδίνο.

«Ένα από τα όνειρά μας πραγματοποιείται. Το να δούμε ξανά την Amy στη σκηνή είναι κάτι που δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και είναι πολύ σημαντικό ότι η κληρονομιά της θα συνεχιστεί με αυτό τον τόσο πρωτοποριακό τρόπο».

Το Ίδρυμα Amy Winehouse εργάζεται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των συνεπειών της κατάχρησης αλκοόλ και άλλων ουσιών στους νέους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker