kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H δεύτερη ευκαιρία της JLo στις μεγάλες αίθουσες

Η Jennifer Lopez επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι και μια ρομαντική κομεντί...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η τελετή απονομής των American Music Awards πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο «Microsoft Theater» του Λος Άντζελες.

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στη σκηνή, μεταξύ άλλων καλλιτεχνών και ερμήνευσε ζωντανά το νέο της σινγκλ, που αποτελεί μέρος του soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Second Act».

Ο τίτλος του νέου σινγκλ, που έχει συνθέσει η Sia για λογαριασμό της JLo, είναι «Limitless».

Η ταινία, με κεντρική πρωταγωνίστρια και παραγωγό την ίδια πρόκειται να προβληθεί στο επόμενο διάστημα. Στη νέα ταινία εκτός από τη διάσημη τραγουδίστρια, το cast συμπληρώνουν οι: Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams και Milo Ventimiglia. Η JLo εμφανίζεται να ενσαρκώνει το ρόλο της Maya, μιας γυναίκας ηλικίας 40 ετών που προσπαθεί να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες που έχει αναζητώντας καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.

Η ρομαντική κομεντί σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα κάνει πρεμιέρα μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα στις αίθουσες κινηματογράφου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Lopez μοιράστηκε πρόσφατα τα ευχάριστα νέα με τους 80 εκατομμύρια περίπου followers στον διαδικτυακό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην ταινία, στη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης που παραχώρησε στο πλαίσιο των φετινών Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker