kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Belinda: CD box

Νέα κυκλοφορία από την Belinda Carlisle
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Belinda Carlisle έχει αφήσει το στίγμα της στη μουσική βιομηχανία για τρεις περίπου δεκαετίες. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια χαρισματική ερμηνεύτρια που ξεχώρισε από τα υπόλοιπα κορίτσια του πάλαι ποτέ punk-pop συγκροτήματος των Go-Gos στη δεκαετία του '80. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πολλά από τα αγαπημένα τραγούδια που γνώρισαν επιτυχία μέσα από την προσωπική καριέρα της Carlisle, πρόκειται να κυκλοφορήσουν ξανά συγκεντρωμένα σε μια νέα συλλογή. Επιτυχίες όπως τα: Heaven Is A Place On Earth, Mad About You, Leave A Light On και Live Your Life Be Free, περιλαμβάνονται σε ένα CD box set με τίτλο:BELINDA CARLISLE THE CD SINGLES 1986-2014. Η συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου από την δισκογραφική εταιρία Edsel Records. Συνολικά περιλαμβάνει περισσότερα από 130 τραγούδια, μεταξύ των οποίων σπάνια B-sides, ζωντανές ηχογραφήσεις και dance remixes.

Η Belinda Carlisle θα εμφανιστεί ζωντανά στο διάσημο φεστιβάλ Rewind στο Henley στις 22 Αυγούστου, ενώ για τον Οκτώβριο έχουν προγραμματιστεί συναυλίες σε: Birmingham, Bristol, Leeds, Manchester, Brighton και Λονδίνο.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker