kiss-logo
Now playingCRY KAZKA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Oι Coldplay γράφουν ωραία τραγούδια και αμείβονται ανάλογα

Ο πρόχειρος ισολογισμός αναφέρει ότι τα καθαρά ετήσια έσοδα για το συγκρότημα του Chris Martin αγγίζουν το ποσό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με την εταιρία που διοργάνωσε την τελευταία περιοδεία των Coldplay, όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις τους ξεπέρασαν το πόσο των 63 εκατομμυρίων λιρών.

Όπως αποτυπώνεται σε δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, η Flock Of Birds, αναφέρει συγκεκριμένα το ποσό των 63.667.007 ως ετήσιο κύκλο εργασιών.

Η περιοδεία του συγκροτήματος για το 2017 περιλάμβανε 63 συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής, ενώ η τελευταία εμφάνισή τους πραγματοποιήθηκε στο Estadio Ciudad de La Plata στην Αργεντινή.

Ο πρόχειρος ισολογισμός που δημοσιεύεται στην Daily Mirror αναφέρει ότι τα καθαρά ετήσια έσοδα για το συγκρότημα του Chris Martin αγγίζουν το ποσό των 38,4 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών, που μεταφράζεται στο ποσό των 174,000 ανά ημέρα.

Αν θέλαμε να προσδιορίσουμε τα έσοδα των μελών του συγκροτήματος ανά ώρα για το 2017, θα καταλήγαμε στο ποσό των 1,812 λιρών.

Το σύνολο του τζίρου προκύπτει από τις πωλήσεις των εισιτηρίων καθώς και των εμπορευμάτων του συγκροτήματος. Από αυτό το ποσό, στα 59 εκατομμύρια υπολογίζεται το σύνολο των αμοιβών, ενώ γύρω στα 4,5 εκατομμύρια λίρες προσδιορίζεται το ποσό που προέρχεται από τα εμπορεύματα και τα πνευματικά δικαιώματα.

Αναλυτικότερα, οι εμφανίσεις στην Ευρώπη φαίνεται πως είναι οι πιο προσοδοφόρες με 32 εκατομμύρια περίπου, ενώ ακολουθεί η Ασία με 22 εκατομμύρια και η Βόρεια Αμερική με έσοδα της τάξης των 6,2 εκατομμυρίων λιρών.
 

Πάντως, σύμφωνα με τον μάνατζερ των Coldplay, ύστερα από την περιοδεία «A Head Full Of Dreams», το συγκρότημα σκοπεύει να ξεκουραστεί για ένα διάστημα και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα μεγάλη περιοδεία νωρίτερα από το 2021.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker