kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Θύμα διαρρηκτών φαίνεται πως έπεσε η Rihanna

Θύμα διαρρηκτών έπεσε η Rihanna, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού CBS του Λος Άντζελες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Θύμα διαρρηκτών έπεσε η Rihanna, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού CBS του Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει ο Stu Mundel, η αστυνομία δέχτηκε κλήση για πιθανή διάρρηξη, που προερχόταν από την περιοχή του Hollywood Hills και συγκεκριμένα από την πολυτελή οικία της Rihanna.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού, το σήμα ενεργοποιήθηκε παράλληλα με τον συναγερμό του σπιτιού και ο έλεγχος των οργάνων της αστυνομίας φανέρωσε ότι ο χώρος είχε παραβιαστεί.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει από τον λογαριασμό του στο Twitter ότι: «Όταν έφτασε η αστυνομία του Λος Άντζελες στο σπίτι της Rihanna στους λόφους του Χόλιγουντ, ο συναγερμός ήταν ακόμα ενεργοποιημένος. Δεν βρέθηκε κανείς μέσα στο σπίτι, οι γείτονες όμως έδωσαν τις περιγραφές υπόπτων ανδρών που εγκατέλειψαν τρέχοντας το σπίτι».

Η δημοσίευση συνοδευόταν μάλιστα με δυο φωτογραφίες αξιωματικών της αστυνομίας που ερευνούσαν την περιοχή.

Όπως φαίνεται από τις κάμερες, οι ύποπτοι διέφυγαν με ένα ασημί όχημα, ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί αν είχαν προλάβει να αφαιρέσουν αντικείμενα από το εσωτερικό του σπιτιού.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε πέσει θύμα εισβολής στο σπίτι της ξανά, στις 18 Μαΐου, όταν ένας άνδρας κατάφερε να εξουδετερώσει το σύστημα συναγερμού και αφού μπήκε στο σπίτι παρέμεινε για 12 ώρες στον χώρο, περιμένοντας την Rihanna να επιστρέψει. Ο ηλικίας 26 ετών δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε με τις κακουργηματικές κατηγορίες της διάρρηξης και του βανδαλισμού.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker