kiss-logo
Now playingBAILANDO ENRIQUE IGLESIAS FEAT. LUAN SANTANA
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Δείτε τους Aerosmith να ερμηνεύουν την επιτυχία τους με παιδικά όργανα

Μια ευχάριστη νότα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Jimmy Fallon έδωσε ο Steven Tyler, ο Joe Perry και τα υπόλοιπα μέλη των Aerosmith...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια ευχάριστη νότα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Jimmy Fallon έδωσε ο Steven Tyler, ο Joe Perry και τα υπόλοιπα μέλη των Aerosmith, όταν παραβρέθηκαν ως επίσημοι καλεσμένοι στο πρόσφατο επεισόδιο της διάσημης εκπομπής The Tonight Show.

Το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευχαρίστηση να απολαύσει τους Aerosmith να ερμηνεύουν την κλασική επιτυχία τους «Walk This Way» στο στούντιο, μαζί με τον οικοδεσπότη και μέλη των Roots, χρησιμοποιώντας μόνο παιδικά όργανα, όπως μίνι κιθάρες, μικρά τύμπανα και άλλα κρουστά.

Το τραγούδι είχε αρχικά κυκλοφορήσει το 1975, ως το δεύτερο σινγκλ που ξεχώρισε από το άλμπουμ «Toys in the Attic», αλλά γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία το 1986 όταν οι Aerosmith το διασκεύασαν σε συνεργασία με το γνωστό Αμερικανικό συγκρότημα της hip hop, Run-D.M.C. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας αποτέλεσε ένα από τα σπουδαιότερα και πρωτοπόρα δείγματα της σκηνής της ραπ-ροκ.

Άλλωστε, οι Run-DMC ήταν μεταξύ άλλων το πρώτο συγκρότημα αυτού του μουσικού είδους που κατάφερε να αποκτήσει χρυσό δίσκο και το πρώτο που προτάθηκε για βραβείο Grammy.

Το συγκρότημα των Aerosmith, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, πρόσφατα γιόρτασε τα 50 χρόνια ενεργής παρουσίας του, με μια σειρά από συναυλίες σε καζίνο του Λας Βέγκας.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο από την ιδιαίτερη εμφάνιση του συγκροτήματος παρακάτω:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker