kiss-logo
Now playingHAVANA CAMILA CABELLO
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Οι καλύτερα αμειβόμενοι καλλιτέχνες στο Instagram

H λίστα καταγράφει τα έσοδα που αποκομίζουν οι πιο διάσημοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας του θεάματος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

To 2018 ήταν και εξακολουθεί να είναι μια πολύ παραγωγική χρονιά για μερικούς από τους διάσημους καλλιτέχνες.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η λίστα του Instagram που καταγράφει τα έσοδα που αποκομίζουν οι πιο διάσημοι και δημοφιλείς εκπρόσωποι της βιομηχανίας της μουσικής και του θεάματος.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη λίστα, στην πρώτη θέση βάσει του οικονομικού κέρδους ανά ανάρτηση συναντάμε το όνομα της Kylie Jenner, η οποία έχει καταφέρει να αυξάνει τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά ένα εκατομμύριο δολάρια κάθε φορά που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή κάποια πληροφορία.

Όπως προκύπτει από τον κατάλογο των celebrities, η άξια του παγκοσμίου ειδώλου του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, εκτιμάται περισσότερο στο Instagram από εκείνη της Kim Kardashian ή ακόμα και της Beyoncé.

Οι παράγοντες που καθορίζουν την εμπορική άξια του χρήστη στο συγκεκριμένο μεσώ κοινωνικής δικτύωσης, έχουν να κάνουν με τη συχνότητα κατά την οποία κάποιος τροφοδοτεί με νέο υλικό, αλλά κυρίως με τον αριθμό των οπαδών ή αλλιώς «followers».

Ο αριθμός των ενεργών χρηστών της εφαρμογής ανά τον κόσμο ξεπερνά 800 εκατομμύρια. Το όνομα της εφαρμογής προέρχεται από τον συνδυασμό της λέξης Instant (στιγμιαίο) και telegram (τηλεγράφημα). Tο 2012 η εφαρμογή αγοράστηκε από τον ιδιοκτήτη του Facebook, προς ένα ένα δισεκατομμύρια δολάρια.

Πριν από ένα χρόνο η Jenner ήταν πάντως τέταρτη στην εν λόγω λίστα και μάλιστα ήταν δυο θέσεις πίσω από την εξίσου διάσημη αδελφή της, Kim Kardashian. Η Jenner κέρδιζε τότε 400.000 δολάρια ανά ανάρτηση, τα μισά δηλαδή από τα έσοδα της Selena Gomez η οποία ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 800.000 δολάρια ανά ποστ.

 

Δείτε παρακάτω τα ονόματα των καλύτερα «αμειβομένων» στο Instagram ανάλογα με το πόσα κερδίζουν για κάθε ανάρτηση:

Kylie Jenner — 1.000.000 δολάρια
Selena Gomez — 800.000 δολάρια
Cristiano Ronaldo — 750.000 δολάρια
Kim Kardashian — 720.000 δολάρια
Beyoncé Knowles — 700.000 δολάρια
Dwayne “The Rock” Johnson — 650.000 δολάρια
Justin Bieber — 630.000 δολάρια
Neymar — 600.000 δολάρια
Lionel Messi — 500.000 δολάρια
Kendall Jenner — 500.000 δολάρια.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker