kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σύντομα θα είναι έτοιμο το νέο άλμπουμ του Zayn Malik

«To άλμπουμ βρίσκεται καθ' οδόν. Σας έχω και μερικές εκπλήξεις... ορίστε μια πρόγευση»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Zain Javadd Malik, ή αλλιώς Zayn Malik, φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των media και της διαφήμισης, αφού είναι ένας από τους πιο ενεργούς καλλιτέχνες στον χώρο του διαδικτύου.

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία των One Direction, του συγκροτήματος στο οποίο συμμετείχε μέχρι το 2015, ο νεαρός από το Bradford της Μεγάλης Βρετανίας, αφοσιώθηκε με ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση στην προσωπική του καριέρα.

Δύο χρόνια περίπου μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο του άλμπουμ «Mind of Mine», ο Zayn δηλώνει ότι βρίσκεται στην τελική διαδικασία της προετοιμασίας για το δεύτερο δισκογραφικό του εγχείρημα.

«To άλμπουμ βρίσκεται καθ' οδόν. Σας έχω και μερικές εκπλήξεις... ορίστε μια πρόγευση», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Στο video o Malik διασκευάζει την επιτυχία της Beyoncé: «Me, Myself, And I» που κυκλοφόρησε το 2003.

Η εκδοχή του νεαρού μουσικού είναι σαφώς προσανατολισμένη στο απαλό στιλ soul ερμηνείας του, έτσι όπως το είχε αποδώσει καλύτερα με την κυκλοφορία του σινγκλ «Truth» το 2016.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο άλμπουμ, όπως για παράδειγμα ο τίτλος, το tracklist ή ακόμα και η ημερομηνία κυκλοφορίας του, δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker