kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H Dua Lipa συνεχίζει την ανοδική της πορεία

Η Dua Lipa γιορτάζει ένα χρόνο από την κυκλοφορία της επιτυχίας της «New Rules»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa γιορτάζει ένα χρόνο από την κυκλοφορία της επιτυχίας της «New Rules».

Το τραγούδι που με την παγκόσμια επιτυχία που γνώρισε, κατάφερε να της αλλάξει τη ζωή, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2017. Ξεχώρισε ως το έκτο κατά σειρά σινγκλ του ντεμπούτο της άλμπουμ και παρέμεινε συνολικά 48 εβδομάδες στο Hot 100 chart.

Ουσιαστικά, το «New Rules» λειτούργησε ως το εισιτήριο της νεαρής τραγουδίστριας στον κόσμο της διεθνούς δισκογραφίας και μέχρι σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερή της επιτυχία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χάρη στο «New Rules», η Dua Lipa κατάφερε επίσης να κατακτήσει για πρώτη φορά την κορυφή του βρετανικού chart, χαρίζοντάς της το προνόμιο να είναι η πρώτη γυναίκα ερμηνεύτρια στην πρώτη θέση, μετά από την Adele που κατείχε το Νο.1 το 2015.

Η Dua, το όνομα της οποίας προέρχεται από την ομώνυμη αλβανική λέξη που σημαίνει «αγαπώ» ή «θέλω», αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και εντάχθηκε στο ραδιοφωνικό airplay σε παγκόσμιο επίπεδο ακόμα και από την πρώτη κυκλοφορία της το 2015.

Το σινγκλ της, «New Rules», ξεπέρασε πρόσφατα ένα ρεκόρ εικοσαετίας καθώς παρέμεινε στο Billboard Pop Songs Radio Airplay Chart για 41 εβδομάδες συνεχόμενα.

Η Lipa, εμφανίστηκε πρόσφατα στη σκηνή του Roskilde Festival της Δανίας και ερμήνευσε την επιτυχία της μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker