kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Camila Cabello γράφει ιστορία με τις επιτυχίες της

Πρόσφατα κέρδισε το προνόμιο να είναι η πρώτη γυναίκα που έχει δυο τραγούδια στο Billboard chart...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Camila Cabello, που ξεχώρισε ως μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony μέχρι να ακολουθήσει την προσωπική της πορεία στη δισκογραφία, δείχνει να τα έχει καταφέρει εξαιρετικά καλά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόσφατα, κέρδισε το προνόμιο να είναι η πρώτη γυναίκα στη βιομηχανία της μουσικής που καταφέρνει να έχει ένα τραγούδι της στην κορυφή του Pop Songs ενώ την ίδια περίοδο έχει ένα δεύτερο τραγούδι της από το ίδιο, ντεμπούτο άλμπουμ, στην κορυφή του Adult Songs chart του Billboard.

Η τραγουδίστρια που έγινε διάσημη για την ερμηνεία της στο περίφημο πια «Ηavana», φαίνεται πως γράφει ιστορία με τη νέα της επιτυχία «Never Be the Same».

Και τα δυο σινγκλ είχαν κατακτήσει το Pop Songs chart, ενώ το «Never Be the Same», κυριάρχησε επίσης στο Pop Songs airplay chart όπου και παρέμεινε για τρεις εβδομάδες.

Η επιτυχία της Cabello, «Havana», κατάφερε να παραμείνει στο Pop Songs chart για επτά εβδομάδες, ενώ αντίστοιχα παρέμεινε στο Adult Pop Songs για μια εβδομάδα. Η Camila Cabello, παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι της «Havana» πριν από ένα χρόνο.

Στο παρελθόν η Lorde είχε βρεθεί αρκετά κοντά στο να πετύχει το ίδιο κατόρθωμα, καθώς το 2013 τα σινγκλ της, «Royals» και «Pure Heroine» που βρίσκονται στο ντεμπούτο της άλμπουμ είχαν καταλάβει την πρώτη θέση και τη δεύτερη αντίστοιχα στο Adult και το Pop Songs chart.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker