kiss-logo
Now playingILLUSION DUA LIPA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Μια νέα συλλεκτική έκδοση από τους Guns N’ Roses

Η απόλυτα συλλεκτική νέα έκδοση συνοδεύεται από πολυτελή συσκευασία με πολλά και σπάνια αντικείμενα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια νέα, πολυτελής έκδοση του κλασικού πια άλμπουμ «Appetite For Destruction» πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Guns N' Roses.

«Appetite for Destruction: Super Deluxe Edition», είναι ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας, που σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανέναν από τους φανατικούς οπαδούς του συγκροτήματος.

Η απόλυτα συλλεκτική νέα έκδοση συνοδεύεται από πολυτελή συσκευασία που περιλαμβάνει πολλά και σπάνια αντικείμενα.

Το νέο box set, που κυκλοφορεί από την UMC/Polydor στις 29 Ιουνίου, θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό των 10.000 αντιτύπων, στην τιμή των 999 δολαρίων και θα περιλαμβάνει τετραπλό συλλεκτικό CD και διπλό βινύλιο των 180 γραμμαρίων.

Στη συλλογή περιλαμβάνεται επίσης μια remastered εκδοχή του άλμπουμ που κυκλοφορεί για πρώτη φορά, σπάνια B-Sides, ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, ένα Blu-ray audio disc, 7ιντσα βινύλια, ένα βιβλίο 96 σελίδων με σπάνιο φωτογραφικό υλικό καθώς και ασημένια δακτυλίδια, σήματα και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ένα ακόμα νέο box set θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 179 δολαρίων για τους λιγότερο φανατικούς οπαδούς, με εξίσου σπάνιο υλικό από την εποχή του μοναδικού «Appetite for Destruction».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker