kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Oι U2 κατακτούν την πρώτη θέση με το νέο τους βίντεο στο Facebook

Το συγκρότημα των U2 κατέκτησε πρόσφατα την πρώτη θέση στο Top 10 Facebook Live Videos Chart...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το συγκρότημα των U2 κατέκτησε πρόσφατα την πρώτη θέση στο Top 10 Facebook Live Videos Chart.

O Bono και η παρέα του βρίσκονται στο Top 10 της μηνιαίας κατάταξης για τρίτη φορά, αυτή τη φορά χάρη σε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο από ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος στη σκηνή του «Third Man Records».

Το Third Man Records ιδρύθηκε το 2001 από τον Jack White των White Stripes και οκτώ χρόνια αργότερα λειτούργησε στο Νάσβιλ της αμερικανικής πολιτείας Τενεσί ως δισκοπωλείο, στούντιο ηχογράφησης και συναυλιακός χώρος.

Οι U2 παρουσίασαν μια ακουστική εκδοχή της σύνθεσής τους, «Love is Bigger Than Anything in its Way» που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Songs of Experience, που κυκλοφόρησε το 2017.

Το συγκρότημα ηχογράφησε μάλιστα το τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει σε μορφή βινυλίου περιορισμένων αντίτυπων, στη διάρκεια της περιοδείας Experience + Innocence στο Τενεσί.

Το Live Videos Chart του Facebook, αποτελεί μια μηνιαία καταγραφή των δημοφιλέστερων βίντεο όπως τα παρακολουθεί η εταιρία Shareablee της Media Analytics. Οι ταξινομήσεις καθορίζονται από το σύνολο των αντιδράσεων των χρηστών του Facebook, αναφορικά με τις προβολές, τα σχόλια και τα Like & Share.

Το βίντεο κλιπ των U2 έχει τις περισσότερες προβολές από κάθε άλλο βίντεο που ανήκει σε καλλιτέχνη ή συγκρότημα κατά τον Μάιο στο Facebook, συγκεντρώνοντας 1,7 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες επτά ημέρες της ανάρτησης, ενώ έχει επίσης τα περισσότερα share σημειώνοντας 9.000.

Δείτε το βίντεο όπου οι U2 ηχογραφούν ζωντανά την επιτυχία τους στο διάσημο στούντιο:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker