kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H ζωή του Michael Jackson γίνεται μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ

Το μιούζικαλ θα αποτυπώνει την ταραχώδη καριέρα και τη ζωή του παγκόσμιου αστέρα της ποπ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η εταιρία παραγωγής Columbia Live Stage και το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα του Michael Jackson, ανακοίνωσαν ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την υλοποίηση μιας θεατρικής παράστασης με θέμα τη ζωή και το έργο του βασιλιά της ποπ.

Τη σκηνοθεσία του μιούζικαλ έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Tony Award, για το θεατρικό «An American in Paris», Christopher Wheeldon.

Το μιούζικαλ θα αποτυπώνει την ταραχώδη καριέρα και τη ζωή του παγκόσμιου αστέρα της ποπ, από τα πρώτα χρόνια μέχρι και τον πρόωρο θάνατό του το 2009.

Όπως είναι γνωστό, ο Τζάκσον είχε βρεθεί αναίσθητος στην οικία του στο Holmby Hills του Λος Άντζελες, στις 25 Ιουνίου το 2009.

Ο δίσκος Thriller, που κυκλοφόρησε το 1982, κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σε πωλήσεις δίσκου στην ιστορία, και παραμένει έως σήμερα το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει 105 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σύμφωνα με το Guinness World Records.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Billboard, το μιούζικαλ πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ στις αρχές του 2020, ενώ ο τίτλος του δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν επίσης σχέδια για την κυκλοφορία ενός βιβλίου παράλληλα με το θεατρικό, καθώς επίσης και ενός soundtrack που θα περιέχει σημαντικές ηχογραφήσεις του Jackson.

Την επιμέλεια του βιβλίου έχει αναλάβει η βραβευμένη με Pulitzer θεατρική συγγραφέας, Lynn Nottage. Η Nottage, έχει τιμηθεί δυο φορές με το βραβείο Pulitzer for Drama, ενώ είναι επίσης καθηγήτρια στο Columbia University.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker