kiss-logo
Now playingENJOY THE SILENCE DEPECHE MODE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Την πιο θεαματική περιοδεία τους σχεδιάζουν οι KISS

Η περιοδεία, σύμφωνα με τον Simmons θα έχει διάρκεια τριών χρόνων και θα περιλαμβάνει όλες τις ηπείρους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια μακρόχρονη και πραγματικά θεαματική περιοδεία προετοιμάζουν οι KISS. Το ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στη Νέα Υόρκη το 1973 και έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 20 στούντιο άλμπουμ, πρόκειται να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία τον Ιανουάριο του 2019.

Ο μπασίστας και συνιδρυτής του συγκροτήματος, Gene Simmons, μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα Expressen, περιέγραψε αυτό που ετοιμάζουν οι βετεράνοι του glam metal ως: «Την πιο θεαματική περιοδεία που έχει υπάρξει».

Η περιοδεία, σύμφωνα με τον Simmons θα έχει διάρκεια τριών χρόνων και θα περιλαμβάνει όλες τις ηπείρους...

Τον περασμένο Φεβρουάριο το συγκρότημα προσπάθησε να καθιερώσει ως εμπορικό σήμα τη φράση «The End Of The Road», ώστε να χρησιμοποιηθεί στις ζωντανές εμφανίσεις του. Πολλοί από τους οπαδούς πίστεψαν τότε ότι η μπάντα θα μπορούσε να προαναγγείλει με αυτή τη φράση μια ακόμα, τελευταία και αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του ο Simmons υποβάθμισε αυτές τις φήμες, αρνούμενος να παραδεχθεί κάθε πιθανή «συνταξιοδότηση» του συγκροτήματος.

«Ας το πω όσο πιο κατανοητά γίνεται: Κάπουα μέρα όντως θα σταματήσουμε αφού δώσουμε την τελευταία μας συναυλία. Δεν γνωρίζω πότε θα γίνει αυτό ...για την ώρα αφήνω την αληθινή ζωή να με εκπλήσσει».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker