kiss-logo
Now playingHOW TO SAVE A LIFE FRAY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

H Camila Cabello καταρρίπτει ένα παγκόσμιο ρεκόρ

Η Cabello έχει καταφέρει να αναγνωριστεί ως ένα από τα σημαντικά κεφάλαια στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Camila Cabello έχει καταφέρει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να αναγνωριστεί ως ένα από τα σημαντικά κεφάλαια στη σύγχρονη παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Η τραγουδίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου σχήματος Fifth Harmony, πρόσφατα κατάφερε να καταρρίψει ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Η ερμηνεύτρια με την πολυπλατινένια επιτυχία της «Havana», κατέκτησε τον τίτλο της γυναίκας τραγουδίστριας με τις περισσότερες ψηφιακές ακροάσεις στην πλατφόρμα του Spotify, καθώς το σινγκλ της ξεπέρασε τις 888 εκατομμύρια ακροάσεις.

Επιπλέον, το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έχει ξεπεράσει τις 622 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ έχει επίσης συμπληρώσει πέντε εβδομάδες στην κορυφή του UK chart, περισσότερο από κάθε άλλο σινγκλ γυναίκας ερμηνεύτριας στη Μεγάλη Βρετανία, από την εποχή της Adele που είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι της «Someone Like You».

Η Camila κατέχει επίσης το ρεκόρ για τη γυναίκα τραγουδίστρια με τις περισσότερες ακροάσεις στο YouTube για το 2018, με ένα σύνολο 1,4 εκατομμυρίων stream μέχρι σήμερα.

Η Karla Camila Cabello Estraba, ξεκίνησε μόλις το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της με τίτλο «Never Be The Same», με μια sold-out συναυλία στη Γλασκόβη.

Ο 92,9 Kiss πρόσφατα έδωσε την ευκαιρία σε δυο τυχερούς ακροατές να απολαύσουν από κοντά τη νέα pop superstar στη συναυλία της στο O2 Academy Brixton, στο Λονδίνο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker