kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα νέο άλμπουμ στα προσεχή σχέδια του Paul Weller

Πρόκειται για 14ο άλμπουμ του καλλιτέχνη, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς με τίτλο «True Meanings»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Paul Weller μόλις πριν από μερικές μέρες γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του και για να ευχαριστήσει τους απανταχού οπαδούς του για την αδιάκοπη υποστήριξη, παρουσίασε το νέο του σινγκλ μέσα από ένα βίντεο στην πλατφόρμα του YouΤube.

Τίτλος της νέας σύνθεσης του πάλαι ποτέ αρχηγού των θρυλικών The Jam, είναι «Aspects». Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο επερχόμενο, 14ο κατά σειρά προσωπικό άλμπουμ του καλλιτέχνη, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς με τίτλο «True Meanings».

Πρόκειται για μια ακουστική σύνθεση που σύμφωνα με τους συντάκτες του μουσικού τύπου φαίνεται πως έχει επιρροές από το ύφος του Nick Drake.

Μιλώντας για το νέο σινγκλ, ο Weller δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα είναι ενδεικτικό του άλμπουμ, αλλά έχει αποτελέσει σίγουρα τον ακρογωνιαίο λίθο για αυτό. Είναι επίσης το τραγούδι από το οποίο εμπνεύστηκα τον τίτλο του άλμπουμ».

Περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ θα αποκαλυφθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ο Weller είναι σίγουρο πάντως ότι θα ερμηνεύσει ζωντανά τη νέα του σύνθεση στις επερχόμενες εμφανίσεις του που περιλαμβάνουν το Genting Arena του Μπέρμιγχαμ στα τέλη του Αυγούστου αλλά και το The Downs Festival του Μπρίστολ στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker