kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Επανασύνδεση των Guns N’ Roses και νέα περιοδεία;

Το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης του Axl με τα αρχικά μέλη, δεν φαντάζει καθόλου απίθανο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι απανταχού οπαδοί των Guns N 'Roses μπορούν να αισθάνονται ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι καθώς το συγκρότημα φαίνεται πως ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια σπουδαία ανακοίνωση αναφορικά με μια νέα περιοδεία, με αφορμή το εμβληματικό άλμπουμ: «Appetite For Destruction».

Το άλμπουμ αποτελεί σταθμό για την πορεία του συγκροτήματος, καθώς περιέχει μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχίες των GNR, όπως το «Welcome to the Jungle», το «It’s So Easy», το «Paradise City» και το «Sweet Child o’ Mine».

Κυκλοφόρησε το 1987 και τον Ιούλιο του 2018 συμπληρώνονται 31 χρόνια από την κυκλοφορία του. Ο Axl Rose και η παρέα του, πρόκειται νωρίτερα να εμφανιστούν σε θέση headliner, στο περίφημο Download Festival.

Διαφημιστικό υλικό με το σύντομο μήνυμα «Destruction is Coming» έχει διανεμηθεί σε δρόμους του Λονδίνου, δημιουργώντας εύγλωττα ερωτήματα σχετικά με το αν πρόκειται για μια επανασύνδεση με τα αρχικά μέλη ενόψει περιοδείας στη Μεγάλη Βρετανία ή απλά για μια επανέκδοση του κλασικού άλμπουμ.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες των εκπροσώπων του μουσικού τύπου, το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης του Axl με τα αρχικά μέλη που έχουν αποχωρήσει, τον Steven Adler και τον Izzy Stradlin, δεν φαντάζει καθόλου απίθανο.

Στο μεταξύ, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Axl Rose έχει αναλάβει τον ρόλο του προσωρινού βασικού τραγουδιστή στην περιοδεία των AC/DC, ύστερα από την αποχώρηση του Brian Johnson λόγω του σοβαρού προβλήματος ακοής.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker