kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ένα διπλό νέο άλμπουμ ετοιμάζει η Rihanna

Σύμφωνα με πληροφορίες η Rihanna εργάζεται πυρετωδώς για την επόμενη κυκλοφορία της, που θα αποτελείται από ένα διπλό άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για το επόμενο δισκογραφικό της εγχείρημα, ετοιμάζεται η Rihanna.

Η τελευταία επαφή της τραγουδίστριας από τη νησιωτική χώρα των Barbados με τη δισκογραφία, ήταν το επιτυχημένο άλμπουμ «Αnti», που κυκλοφόρησε το 2016. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το βρετανικό tabloid, Metro, η Rihanna εργάζεται πυρετωδώς για την επόμενη κυκλοφορία της, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από ένα διπλό άλμπουμ.

Το νέο άλμπουμ θα είναι το ένατο κατά σειρά δισκογραφικό της αποτύπωμα και όπως αναφέρουν οι πηγές του free press, θα περιλαμβάνει τραγούδια που προορίζονται για επιτυχίες των chart καθώς επίσης και πιο προσωπικές, πειραματικές συνθέσεις.

Ανάλογα με τον αριθμό των συνθέσεων και το διαφορετικό ύφος, η τραγουδίστρια θα αποφασίσει αργότερα αν όλο το υλικό θα ενσωματωθεί σε ένα άλμπουμ ή σε δυο διαφορετικά.

Συνολικά η Rihanna από την αρχή της καριέρας της έχει δει τις πωλήσεις της να ξεπερνούν τα 230 εκατομμύρια σε δίσκους και σινγκλ, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν ήταν εξίσου ευχαριστημένη από την αποδοχή του τελευταίο της άλμπουμ και ο στόχος της είναι να επανέλθει στη δισκογραφία με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως, η Rihanna εξέπληξε ευχάριστα κυρίως τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς ανήγγειλε τη δική της σειρά εσωρούχων, μέσα από μερικές αρκετά δελεαστικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker