kiss-logo
Now playingRIGHT IN THE NIGHT JAM & SPOON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Εντάχθηκαν επίσημα οι Bon Jovi στο Rock and Roll Hall of Fame

«Απόψε, το συγκρότημα που μου έκανε τη χάρη να τραγουδήσω, στέκεται μπροστά σας για την πραγματοποίηση του ονείρου μας»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η ένταξη των Bon Jovi στο Rock & Roll Hall of Fame.

Το συγκρότημα του Jon Bon Jovi, τιμήθηκε όπως είχε προαναγγελθεί, στην 33η κατά σειρά, ετήσια τελετή ένταξης που έλαβε χώρα στο Δημόσιο Αμφιθέατρο του Κλίβελαντ, στις 14 Απριλίου. Η λαμπερή βραδιά θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από το τηλεοπτικό κανάλι HBO, την Κυριακή 5 Μαΐου.

Παράλληλα με το δημοφιλέστερο ροκ συγκρότημα του New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών, στην ίδια τελετή πραγματοποιήθηκε επίσης η επίσημη ένταξη των εξίσου κορυφαίων στο είδος τους, Moody Blues, The Cars και Dire Straits.

Στη σκηνή του Auditorium, το «παρών» έδωσε φυσικά ο Jon Bon Jovi, ο David Bryan και ο Tico Torres, ενώ δεν ήταν δυνατό να απουσιάσουν και τα παλαιότερα μέλη του συγκροτήματος, ο Alec John Such και ο Richie Sambora. Το συγκρότημα ανταπόδωσε την αγάπη των οπαδών του ερμηνεύοντας ζωντανά στη σκηνή τις επιτυχίες: «You Give Love a Bad Name», «It's My Life», «When We Were Us» και «Livin' on a Prayer».

Ο τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος, μιλώντας για λογαριασμό των συνοδοιπόρων του, ευχαρίστησε τους πιστούς οπαδούς για την υποστήριξη, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο τον μακροχρόνιο αποκλεισμό της μπάντας από τον θεσμό του Hall of Fame.

«Επιτέλους, ήταν καιρός να συμβεί. Ευχαριστώ το τυχερό μου αστέρι για όσα έζησα παρέα με τα μέλη του συγκροτήματος. Απόψε, το συγκρότημα που μου έκανε τη χάρη να τραγουδήσω, στέκεται μπροστά σας για την πραγματοποίηση του ονείρου μας».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker