kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ο Ed Sheeran σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη οθόνη

Ο Sheeran φαίνεται πως πρόκειται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια πολύ σημαντική νέα ταινία του Χόλιγουντ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Ed Sheeran φαίνεται πως πρόκειται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια πολύ σημαντική νέα ταινία του Χόλιγουντ. Όπως όλα δείχνουν, η πρόταση που έχει δεχτεί ο Sheeran, έχει σχέση με τη δισκογραφική παρακαταθήκη του σπουδαιότερου μουσικού σχήματος της Μεγάλης Βρετανίας.

Φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα προβληθεί μια ταινία με άξονα τα αγαπημένα τραγούδια των Beatles, αυτή τη φορά όμως την ταινία θα επιμεληθεί ο Richard Whalley Anthony Curtis.

Ο Βρετανός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών, Richard Curtis είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους του Hollywood, καθώς είναι γνωστός για το κινηματογραφικό του έργο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κωμωδίες όπως: Four Weddings and a Funeral, Notting Hill, Bridget Jones's Diary, Love Actually, Blackadder, Mr. Bean, και άλλες.

Η νέα ταινία έχει τίτλο «All You Need Is Love». Πρόκειται για μια κωμωδία στην οποία ο πρωταγωνιστής ξυπνάει μια μέρα για να ανακαλύψει ότι για κάποιον άγνωστο λόγο είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος θυμάται τα τραγούδια των Beatles.

Όπως είναι κατανοητό, ο Sheeran εκτός από πρωταγωνιστικό ρόλο, θα έχει συμμετοχή και στο soundtrack της ταινίας, αφού είναι γνωστό πως είναι φανατικός οπαδός της μουσικής των Beatles.

Δεν θα είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Ed εμφανίζεται σε ρόλο ηθοποιού, καθώς είχε συμμετάσχει με έναν μικρο ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, χωρίς όμως να κερδίσει το στοίχημα των εντυπώσεων.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker