kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Το πρώτο προσωπικό σινγκλ του Michael Stipe των R.E.M.

Ο Michael Stipe παρουσίασε δημόσια το πρώτο σινγκλ που ηχογράφησε χωρίς τη συνδρομή των υπολοίπων μελών των R.E.M...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Michael Stipe παρουσίασε δημόσια το πρώτο σινγκλ που ηχογράφησε χωρίς τη συνδρομή των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος των R.E.M.

Τίτλος του τραγουδιού είναι «Future, If Future» και αφορμή για την ηχογράφησή του αποτέλεσε η συντονισμένη ενέργεια καλλιτεχνών, φοιτητών αλλά και οργανωμένων κινημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά της ανεξέλεγκτης βίας που σχετίζεται με την οπλοκατοχή στη χώρα.

Η ακτιβιστική ενέργεια, που ονομάστηκε «March For Our Lives» ξάφνιασε αρκετούς, καθώς περισσότερα από 800 δρώμενα πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια και πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας που στήριξαν ενεργά τον σκοπό.

Ο τραγουδιστής των R.E.M, ήταν μεταξύ εκείνων που τάχθηκαν στο πλευρό των διοργανωτών και δήλωσε ότι με χαρά μοιράζεται το νέο του τραγούδι.

Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Michael Stipe έχει εμφανιστεί ως solo καλλιτέχνης, το 'Future, If Future' είναι το πρώτο ολοκληρωμένο τραγούδι που κυκλοφορεί με την υπογραφή του. Μπορείτε να ακούσετε απόσπασμα που ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, instagram.com/michaelstipe.

Οι R.E.M., αφού διένυσαν μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, το 2011 ανακοίνωσαν τη διάλυση του συγκροτήματος μέσα από τον επίσημο ιστότοπό τους.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker