kiss-logo
Now playingIT'S GONNA BE ME NSYNC
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Επανέκδοση σπουδαίων άλμπουμ από τους U2 και τη Madonna

Η Record Store Day έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με στόχο την ενίσχυση της συνήθειας μουσικόφιλων που επιμένουν να αγοράζουν άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Record Store Day έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μια πρωτοβουλία για την υποστήριξη των λίγων λιανοπωλητών που παραμένουν στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, με στόχο την ενίσχυση της συνήθειας κάποιων μουσικόφιλων που επιμένουν να αγοράζουν άλμπουμ. Η επιτυχία της συγκεκριμένης μέρας αυξάνεται από έτος σε έτος.

Οι U2, η Madonna, η Taylor Swift και ο Bruce Springsteen είναι μεταξύ των πολλών καλλιτεχνών που προετοιμάζουν ειδικές κυκλοφορίες για το ετήσιο event που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου μέσα από ανεξάρτητα καταστήματα δίσκων σε όλο τον κόσμο.

Το συγκρότημα του Bono και της παρέας του πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα 12 ιντσών picture disc βινύλιο σε περιορισμένη έκδοση για το τραγούδι «Lights of Home», που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ τους Songs of Experience.

Η Madonna με τη σειρά της, πρόκειται να κυκλοφορήσει δυο συλλεκτικές εκδόσεις. Η συνεισφορά της Βασίλισσας της ποπ στον θεσμό είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, καθώς η Rhino Records αποφάσισε να φέρει στην επιφάνεια από τον κατάλογό της το πρώτο άλμπουμ της Madonna σε μορφή picture disc στην πρώτη έκδοση για την αγορά της Ιαπωνίας, αλλά και το σπάνιο «You Can Dance Mix 2» όπως είχε κυκλοφορήσει στην έκδοση για τη Βενεζουέλα.

Σε μια συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, η ηλικίας 59 ετών Madonna Louise Veronica Ciccone, δήλωσε πρόσφατα: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψω πραγματικά στην ομορφιά και την απλότητα της μουσικής και των άμεσων στίχων».

Επίσης σημαντικοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν στην Record Store Day 2018 με την επανέκδοση σπάνιου υλικού τους είναι οι: Prince, Elvis Presley, Lou Reed, Pink Floyd, Led Zeppelin και αρκετοί άλλοι.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker