kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Για δεύτερη φορά στην κορυφή το άλμπουμ των Bon Jovi

Eπέστρεψε αυτή την εβδομάδα στην κορυφή του Billboard 200 chart όπου και παραμένει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το τελευταίο άλμπουμ των Bon Jovi, που κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο «This House Is Not for Sale», επέστρεψε αυτή την εβδομάδα στην κορυφή του Billboard 200 chart όπου και παραμένει για δεύτερη εβδομάδα.

Το άλμπουμ των Bon Jovi είχε κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2016 από την Island Records ως το 13ο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ και ήταν το πρώτο για το Αμερικανικό ροκ συγκρότημα που ηχογραφήθηκε χωρίς τη συμμετοχή του κιθαρίστα Richie Sambora.

Με την πρώτη κυκλοφορία του είχε φτάσει στην κορυφή του Billboard 200 chart, σημειώνοντας πωλήσεις της τάξης των 129.000 αντίτυπων.

Το Billboard 200 chart, καταγράφει τα πιο δημοφιλή άλμπουμ της εβδομάδας στις Η.Π.Α με βάση τις συνολικές φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις.

Τον Μάρτιο του 2018, το άλμπουμ επανήλθε στο Νο.1 του chart, λόγω μιας προσφοράς που συνδυάζει την αγορά του με εισιτήρια για τις συναυλίες του συγκροτήματος ενόψει της επερχόμενης περιοδείας σε πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Το «This House Is Not for Sale» είναι το τρίτο άλμπουμ που καταφέρνει να κατακτήσει για δεύτερη φορά την πρώτη θέση του Billboard 200, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το διάστημα των 15 μηνών που μεσολάβησε μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης φοράς, είναι το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα.

Η περιοδεία των Bon Jovi πρόκειται να ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου από το Pepsi Center του Ντένβερ και θα ολοκληρωθεί στις 24 Μαΐου στο Capital One Arena της Ουάσινγκτον.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker