kiss-logo
Now playingTHE LIGHT IN OUR SOUL HELENA PAPARIZOU
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ ο Ed Sheeran

Ο Ed Sheeran συνεχίζει να γράφει ιστορία καταρρίπτοντας συνεχώς τα ρεκόρ στο Official Albums Chart...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Ed Sheeran συνεχίζει να γράφει ιστορία καταρρίπτοντας συνεχώς τα ρεκόρ στο Official Albums Chart.

Το νέο ρεκόρ που Βρετανού καλλιτέχνη είναι επακόλουθο της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει σε όλα τα επίπεδα.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Sheeran κατακτά τον τίτλο του πρώτου καλλιτέχνη στην ιστορία του UK Chart που καταφέρνει να έχει τρία διαφορετικά άλμπουμ του, που έχουν παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο στο Top 10.

Από το 2011, όταν ο Ed Sheeran έδωσε το στίγμα του στη βιομηχανία της μουσικής, έχει αποδείξει ότι είναι ικανότατος και ιδιαίτερα αγαπητός στους μουσικόφιλους της Μεγάλης Βρετανίας.

Το τελευταίο άλμπουμ του τραγουδιστή και τραγουδοποιού, βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στη δεύτερη θέση του UK Chart, διανύοντας την 52η εβδομάδα στο Top 10.

Επίσης, το ντεμπούτο άλμπουμ του, παρέμεινε συνολικά 56 εβδομάδες στο Top 10 από την κυκλοφορία του το 2011, ενώ το δεύτερο κατά σειρά άλμπουμ του έχει συμπληρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ, 98 εβδομάδες στο Top 10.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από το κατόρθωμα του Sheeran, οι Beatles και οι Simon & Garfunkel ήταν οι μόνοι εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας που κατάφεραν να έχουν περισσότερα από ένα άλμπουμ συνεχόμενα για ένα χρόνο συνολικά στο UK Top 10 chart.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker