kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ξανά μαζί τα μέλη των Bon Jovi με την αρχική σύνθεση

Τα μέλη των Bon Jovi πρόκειται να επανασυνδεθούν με την αρχική τους σύνθεση στο περίφημο Rock and Roll Hall of Fame...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τα μέλη των Bon Jovi πρόκειται να επανασυνδεθούν με την αρχική τους σύνθεση, με αφορμή την πρόταση για εισαγωγή τους στο περίφημο Rock and Roll Hall of Fame.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Alec John Such και ο Richie Sambora θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος για μια ακόμα φορά στη σκηνή.

Η τελετή για την ένταξη του συγκροτήματος στον ιστορικό θεσμό θα πραγματοποιηθεί στο Public Auditorium του Κλίβελαντ στο Οχάιο, στις 14 Απριλίου.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο μπασίστας Alec John Such αποχώρισε από το συγκρότημα το 1993, ενώ ο κιθαρίστας Richie Sambora έθεσε τέλος στην κοινή πορεία πολύ αργότερα, το 2013. Οι δυο αποχωρήσαντες θα επιστρέψουν για τη συγκεκριμένη βραδιά, συμμετέχοντας στην τελετή μαζί με τον Jon Bon Jovi, τον ντράμερ Tico Torres και τον κιμπορντίστα David Bryan.

Μιλώντας στο περιοδικό Billboard, ο Torres αναφέρει για την επανασύνδεση: «Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Alec και ήταν υπέροχα. Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι μαζί, σαν μια ομάδα, σε μια συγκεκριμένη χρονική και νομίζω ότι είναι υπέροχο να το επαναλάβουμε - όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους οπαδούς μας. Νομίζω ότι όταν συναντάς παλιούς φίλους, είναι επόμενο ότι θα υπάρξουν δυνατές συγκινήσεις μέσα από αυτό».

Το συγκρότημα των Bon Jovi δημιουργήθηκε το 1983 και μέσα από μια επιτυχημένη πορεία κατάφερε να κυκλοφορήσει συνολικά 13 στούντιο άλμπουμ. Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, καθώς έχουν πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker