kiss-logo
Now playingMURDER ON THE DANCEFLOOR SOPHIE ELLIS BEXTOR
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Ed Sheeran συμπλήρωσε 50 εβδομάδες στην κορυφή

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Billboard, το άλμπουμ του Sheeran συμπλήρωσε 50 διαδοχικές εβδομάδες στο Top 20...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Billboard 200 chart, το άλμπουμ ÷ (Divide), του Ed Sheeran συμπλήρωσε αυτή την εβδομάδα 50 διαδοχικές εβδομάδες στο Top 20.

Το άλμπουμ του Sheeran, ξεκίνησε τη δυναμική πορεία του κατακτώντας την πρώτη θέση της λίστας στις 25 Μαρτίου 2017 και μέχρι σήμερα δεν έχει υποχωρήσει από τις ψηλότερες θέσεις του Τop 20 chart.

Να σημειώσουμε ότι μέσα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη, που αποτελεί το τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ, έχουν ξεχωρίσει τρεις μεγάλες επιτυχίες οι οποίες έχουν καταφέρει μέσα από τη δική τους διαδρομή να κυριαρχήσουν στις 10 πρώτες θέσεις του Billboard Hot 100 chart.

Συγκεκριμένα το «Shape of You» συμπλήρωσε 12 εβδομάδες στο No. 1, το «Castle on the Hill» κατάφερε να φτάσει μέχρι την έκτη θέση, ενώ η πιο πρόσφατη επιτυχία με τίτλο «Perfect» έχει παραμείνει έξι εβδομάδες στην πρώτη θέση του chart.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε βέβαια ότι δυο από τις τρεις τελευταίες επιτυχίες του, το «Shape of You» και το «Castle on the Hill», προοριζόταν αρχικά για την Rihanna αλλά τελικά ο Sheeran αποφάσισε να τα ερμηνεύσει ο ίδιος.

O Ed Sheeran, είναι επίσης o πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Billboard που κατάφερε να έχει δύο πρωτοεμφανιζόμενα τραγούδια ταυτόχρονα στο Top10 του Billboard Hot100.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker