kiss-logo
Now playing(YOU DRIVE ME) CRAZY BRITNEY SPEARS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η επιστροφή της Sade στο προσκήνιο

Η Sade επιστρέφει στην επικαιρότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο soundtrack μιας νέας ταινίας της Disney...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Sade επιστρέφει στην επικαιρότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο soundtrack της περιπέτειας φαντασίας, A Wrinkle in Time.

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια και συνθέτης, δεν έχει κυκλοφορήσει νέο υλικό από την εποχή που ηχογράφησε μια διασκευή στο Still in Love With You των Thin Lizzy για τη συλλογή της «The Ultimate Collection» που κυκλοφόρησε το 2011.

Μόλις χτες, η Αμερικανή σκηνοθέτης και παραγωγός Ava DuVernay αποκάλυψε ότι κατάφερε να πείσει την Sade να επιστρέψει στο στούντιο με αφορμή μια νέα ταινία της Disney.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δεχόταν, σκέφτηκα όμως να δοκιμάσω και έτσι ζήτησα τη συνδρομή της Sade», δήλωσε με ενθουσιασμό η σκηνοθέτης που έχει παρεμπιπτόντως προταθεί δυο φορές για βραβείο Όσκαρ.

Η Helen Folasade Adu, γνωστή και με το καλλιτεχνικό της όνομα ως Sade Adu, ή πιο απλά Sade, συμμετέχει στο μουσικό άλμπουμ της ταινίας με ένα νέο τραγούδι τίτλος του οποίου είναι: «Flower of the Universe».

Στη ίδια ταινία συμμετέχει με δική της μουσική, ακόμα η Sia καθώς και οι Demi Lovato και DJ Khaled.

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία συμμετέχουν η Reese Witherspoon, η Oprah Winfrey και η Mindy Kaling, ενώ ο προϋπολογισμός της ταινίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker