kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

O Adam Lambert προαναγγέλλει το νέο του στούντιο άλμπουμ

Ο Lambert αποφάσισε να θέσει τέλος στην ανυπομονησία των οπαδών του, ανακοινώνοντας στο Twitter, ότι...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Adam Lambert αποφάσισε να θέσει τέλος στην ανυπομονησία των οπαδών του, ανακοινώνοντας μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ότι: «Θα κυκλοφορήσει νέα μουσική στη διάρκεια αυτού του έτους».

Είναι αλήθεια ότι οι οπαδοί του Adam Lambert περιμένουν για χρόνια να ακούσουν νέα σχετικά με το επόμενο άλμπουμ του ποπ-ροκ αστέρα. Ύστερα από την κυκλοφορία του σινγκλ "Two Fux" το περασμένο καλοκαίρι, οι φίλοι του τραγουδοποιού ήταν πιο ανυπόμονοι από ποτέ, μέχρι που πρόσφατα έλαβαν τελικά την ενημέρωσή τους.

Συγκεκριμένα, ο Lambert αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε ένα νέο άλμπουμ, και μάλιστα αυτό θα είναι αρκετά «yummy». Ο τραγουδιστής δήλωσε επίσης ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το αποτέλεσμα του δισκογραφικού έργου περιλαμβάνει όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ένα μείγμα από όλες τις επιρροές του. Βρίσκομαι, αναφέρει ο Lambert, ακόμα σε μια διαδικασία εξερεύνησης.

Το νέο άλμπουμ θα περιλαμβάνει διαφορετικά είδη μουσικής, καθώς ο Adam Mitchel Lambert φαίνεται πως έχει έτοιμες περίπου 35 συνθέσεις, από τις οποίες θα επιλέξει τις καλύτερες.

Ο Lambert συνεχίζει πάντως αυτή την περίοδο την περιοδεία του, μαζί με τους Queen στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, ενώ το επόμενο σκέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιούνιο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker