kiss-logo
Now playingU & UR HAND PINK
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Jon Bon Jovi: This house is for sale

Ο αρχηγός των Bon Jovi φαίνεται πως ζημιώθηκε κατά δυο εκατομμύρια δολάρια από την τελευταία δραστηριότητα του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο αρχηγός των Bon Jovi φαίνεται πως ζημιώθηκε κατά δυο εκατομμύρια δολάρια από την τελευταία κτηματομεσιτική δραστηριότητα του.

Το 2015 ο Jon Bon Jovi τοποθέτησε μερικά εκατομμύρια δολάρια στην αγορά μιας εκπληκτικής μεζονέτας στο West Village της Νέας Υόρκης. Ο διάσημος ρόκερ, αγόρασε την έκτασης 4,031 τετραγωνικών οικία της οδού Charles Street πριν από δυο χρόνια προς 12,9 εκατομμύρια δολάρια. Ένα από τα πλεονεκτήματα της οικίας του Jovi, είναι η τοποθεσία καθώς έχει θέα στον ποταμό Hudson, τεράστιο κήπο αλλά και γειτονεύει με άλλους διάσημους από τον χώρο της show business όπως το μοντέλο Irina Shayk και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ben Stiller.

Ύστερα από μερικές ανακαινίσεις, ο τραγουδιστής αποφάσισε να πουλήσει τη μεζονέτα, αναθέτοντας την πώληση σε εταιρία και διεκδικώντας το ποσό των 17,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αντίθετα με τις προσδοκίες του, ο Jon Bon Jovi αναγκάστηκε να πουλήσει το οίκημα αρκετά πιο κάτω από την αρχική του τιμή, συμβιβαζόμενος κατά 2,2 εκατομμύρια λιγότερα.

Ο John Francis Bongiovi Jr. πάντως, όπως είναι το αληθινό όνομα του τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγού, δεν απομακρύνθηκε από τη γειτονιά. Εκταμιεύοντας 19 εκατομμύρια δολάρια, ο Jovi αγόρασε μια νέα οικία στην περιοχή του Greenwich Lane. Αυτή τη φορά, η νέα του κατοικία γειτονεύει με άλλους διάσημους αστέρες, μεταξύ των οποίων ο σχεδιαστής μόδας Michael Kors και η Tamara Mellon του οίκου παπουτσιών Jimmy Choo.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Bon Jovi βρίσκονται αυτή την περίοδο σε περιοδεία, για την προώθηση του τελευταίου τους άλμπουμ, ο τίτλος του οποίου φαντάζει ειρωνικός καθώς είναι: This House Is Not for Sale.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker