kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Eπιστροφή της Kim Wilde ύστερα από επτά χρόνια

Με ένα νέο άλμπουμ επιστρέφει η Kim Wilde στα μουσικά πράγματα, ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με ένα νέο άλμπουμ επιστρέφει η Kim Wilde στα μουσικά πράγματα, ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα διάρκειας επτά ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τίτλος του άλμπουμ είναι «Here Come The Aliens». Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου από την Ear Music.

Την παραγωγή του άλμπουμ υπογράφει ο Ricky Wilde, ο Βρετανός συνθέτης, παραγωγός και αδελφός της Kim Wilde. Ο δίσκος περιέχει 12 νέες συνθέσεις που ηχογραφήθηκαν στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στα περίφημα RAK Studios, που ευθύνονται για την κυκλοφορία ενός μεγάλου αριθμού άλμπουμ που κυκλοφόρησαν στη δεκαετία του '80 και σημάδεψαν την ποπ και ροκ μουσική της εποχής.

Η ίδια η Kim έχει ηχογραφήσει στο ίδιο στούντιο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, μεταξύ των οποίων τα: «Kids In America», «Chequered Love» και «Cambodia».

Στη διάρκεια της καριέρας της η Kim Wilde έχει πουλήσει περισσότερους από 30 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Το 1983 ψηφίστηκε ως καλύτερη τραγουδίστρια στα βρετανικά BPI Awards, ενώ στο ενεργητικό της έχει εμφανίσεις σε κοινό άνω των δυο εκατομμυρίων οπαδών, καθώς υπήρξε support act στον Michael Jackson στη διάρκεια της Ευρωπαϊκής περιοδείας για το άλμπουμ «Bad» αλλά και στον David Bowie για την αντίστοιχη περιοδεία του «Greatest Hits» το 1990.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker