kiss-logo
Now playingFELL IN LOVE WITH AN ALIEN KELLY FAMILY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Τρίτοι σε συνολικά έσοδα οι Coldplay

Η περιοδεία των Coldplay, ''Head Full Of Dreams'', είναι η τρίτη κατά σειρά στον κατάλογο, με βάση το σύνολο των εσόδων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η περιοδεία των Coldplay, ''Head Full Of Dreams'', είναι η τρίτη κατά σειρά στον κατάλογο, με βάση το σύνολο των εσόδων.

Την είδηση ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Live Nation, της εταιρίας διοργάνωσης συναυλιών που εκπροσωπεί τους διασημότερους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η περιοδεία των Coldplay ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Μπουένος Άιρες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα 114 εμφανίσεων. Τα συνολικά έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων υπολογίζονται στο ύψος των 523 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως φαίνεται, το συγκρότημα καταφέρνει με αυτό τον τρόπο να κατακτήσει την τρίτη θέση του Billboard Boxscore που καταγράφει τα έσοδα των δημοφιλέστερων συγκροτημάτων βάσει των πωλήσεων εισιτηρίων.

Οι Coldplay αφήνουν πίσω τους στη λίστα τον Roger Waters, ο οποίος με την περιοδεία του ''The Wall Live'', κατάφερε να συγκεντρώσει 459 εκατομμύρια δολάρια στο διάστημα από το 2010 μέχρι το 2013.

Περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια οπαδοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Coldplay ζωντανά στη σκηνή, στη διάρκεια της περιοδείας τους που κράτησε 18 μήνες.

Στο νούμερο ένα του πίνακα με τα συγκροτήματα που έχουν τα περισσότερα έσοδα από πωλήσεις εισιτηρίων, εξακολουθούν πάντως να βρίσκονται οι U2 με την περιοδεία τους ''360'', που διήρκεσε από το 2009 μέχρι το 2011 και απέφερε έσοδα της τάξης των 736 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν φυσικά οι Rolling Stones με την ''A Bigger Bang Tour'' που έλαβε χώρα από το 2005 μέχρι το 2007 και απέφερε έσοδα ύψους 558 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker