kiss-logo
Now playingTAKE YOU DANCING JASON DERULO
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η ζωή της Tina σε θεατρικό έργο

Το θεατρικό έργο γύρω από τη ζωή της Tina πάντως, θα έχει τη μορφή μιούζικαλ. Έμφαση θα δοθεί στα πρώτα χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η θρυλική τραγουδίστρια αποσύρθηκε από το προσκήνιο το 2009 μετά την ολοκλήρωση της τελικής περιοδείας της: ''Tina!: 50th Anniversary Tour''.

Η ηλικίας 77 ετών Tina Turner, ανακοίνωσε την απόφασή της να επιστρέψει στα φώτα της δημοσιότητας. Η Turner είχε στο παρελθόν δηλώσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί από τη βιομηχανία του θεάματος το 2009.

Η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι απολαμβάνει την κατάσταση που όπως ανέφερε φαίνεται ως «συνταξιοδότηση», και η αρχική της αντίδραση ήταν πως το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε είναι μια ακόμα συναυλία.

«Δεν χρειάζομαι ένα θεατρικό, ούτε χρειάζομαι άλλη μια συναυλία», ήταν η πρώτη της σκέψη.

Άλλωστε, όπως συμπληρώνει: «Η συνταξιοδότηση είναι θαυμάσια, είναι απόλαυση να κοιμάσαι πολλές ώρες, να κάνεις ό, τι θέλεις, να διακοσμήσεις το σπίτι αν νομίζεις, δύο ή και τρεις φορές. Απλά κάνεις όλα όσα ονειρευόσουν να κάνεις αλλά δεν είχες τον χρόνο όταν δούλευες»

Το θεατρικό έργο γύρω από τη ζωή της Tina πάντως, θα έχει τη μορφή μιούζικαλ. Έμφαση θα δοθεί στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της από το 1962 έως το 1978 καθώς και στον βίαιο χαρακτήρα του πρώην συζύγου της Ike Turner.

Τη σκηνοθεσία του θεατρικού μιούζικαλ έχει αναλάβει η Phyllida Lloyd, η διάσημη Βρετανή σκηνοθέτιδα που είναι γνωστή μεταξύ άλλων για έργα όπως το Mamma Mia ή το The Iron Lady για τη ζωή της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Το μιούζικαλ για τη ζωή της Tina Turner πρόκειται να ανέβει στο Aldwych Theatre, στην περιοχή Westminster του Λονδίνου, τον Απρίλιο του 2017.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker