kiss-logo
Now playingBEFORE YOU GO LEWIS CAPALDI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

To Thriller του Michael Jackson στο φεστιβάλ Βενετίας

Ένα ντοκιμαντέρ με υλικό από το περίφημο ''Thriller'' θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να αναβιώσει ο μύθος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο σκηνοθέτης John Landis δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρόωρο θάνατο του Michael Jackson, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή του, ωστόσο ένα ντοκιμαντέρ με υλικό από το περίφημο ''Thriller'' θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να αναβιώσει ο μύθος και να φωτιστούν σκοτεινές πλευρές από το έργο του βασιλιά της ποπ.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός, αποφάσισε να προβάλει το νέο του ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των αρχικών γυρισμάτων του 1983, στο φετινό φεστιβάλ ταινιών της Βενετίας.

Η νέα εμπλουτισμένη εκδοχή έχει γυριστεί με την τεχνολογία των τριών διαστάσεων και περιλαμβάνει σκηνές που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την προσωπική άποψη του Landis, όπως την κατέθεσε πρόσφατα σε δημοσιογράφους στη Βενετία, ο θάνατος του Michael Jackson αποτέλεσε μια τραγωδία που στέρησε την παγκόσμια μουσική βιομηχανία από έναν εκπληκτικό μουσικό και ερμηνευτή.

Όπως συμπλήρωσε πάντως ο Landis, στα περισσότερα από τα αποσπάσματα του νέου ντοκιμαντέρ, ο Michael Jackson εμφανίζεται ευδιάθετος και χαρούμενος καθώς εκείνη η εποχή των γυρισμάτων του ''Thriller'' ήταν η πιο δημιουργική για όλους τους εμπλεκόμενους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker